Datafangst 2017-1 er produksjonssatt

Datafangstløsningen er nå oppdatert i produksjon. De viktigste nyhetene:

  1. Kontraktslista: Mer informasjon om hver kontrakt:
    1. Kontraktstatus (planlagt, utlyst, igangsatt, ferdig)
    2. Byggeleder/kontaktperson for en kontrakt.
    3. Fritekst kommentar-felt på Kontraktsnivå. Bare dataforvalter har tilgang til å kommentere, men kommentarene er synlige for alle på kontraktens “hjem”-fane.
  2. Forslag til standard milepæler / leveranseplan:
    1. Ved opprettelse av en kontrakt kommer det opp en standard liste av milepæler. Disse får automatisk påfølgende datoer fra dagens dato for å kunne beholde en sortering. Milepælene kan slettes og datoer kan endres. Man kan også legge inn egne/nye/andre milepæler for en kontrakt.
  3. Bedret kontraktsliste:
    1. Kontrakter kan nå sorteres på den nye informasjonen og på neste milepæl. Kontraktene blir rød dersom en frist/milepæl har passert og gul når den nærmer seg.
    2. Du kan nå arkivere kontrakter, da slettes de ikke, men de skjules fra kontraktslista. Et kryss i «Vis arkiverte kontrakter» får dem frem igjen. Arkiverte kontrakter vises som grå. Arkivering kan gjøres om.
    3. NB! Sletting av en kontrakt er fremdeles sletting, og kan ikke angres!
    4. Du kan nå duplisere en kontrakt. Hvis du har mange liknende, f.eks. en driftskontrakt som leveres hver måned, med samme objektliste, samme inviterte osv, så kan du velge å duplisere kontrakten, gi den nytt navn, og så skal alle andre innstillinger bli kopiert over.
    5. Kontraktslista viser nå alle dine kontrakter og du kan bla fra side til side. Tidligere ble lista kuttet på 100 kontrakter uansett hvor mange du hadde…
  4. Datafanen: Objektlisteegenskaper vs Alle egenskaper:
    1. Nå viser datafangst som standard kun objektlisteegenskaper (+ det som evt er levert ekstra). Hvis du vil se alle egenskaper, så er det nå en egen avkrysningsboks over tabellen.
  5. Datafanen: Du kan splitte skjermen begge veger og evt justere høyde / bredde på kart og tabell.
  6. Statusfanen: Slettemanus har fått egen kart- og liste-visning

Nye data om en kontrakt

Forslag til standard milepæler

Fargekoding i prosjektlista: Gult lys når en frist nærmer seg, Rødt når den er passert. Grått for arkiverte kontrakter.

Bytt mellom horisontal og vertikal inndeling av datafanen. Dra i skilleveggen for å utvide den ene eller den andre vegen.

Egen visning av slettemanus på statusfanen.